Шановні роботодавці ОТГ, якщо маєте потребу у працівниках, звертайтеся до центру зайнятості. До Ваших послуг - фахівці з рекрутингу!

  • 575

Фото без опису

 

 

Фахівці з рекрутингу служби зайнятості знайшли  роботодавцям понад 1500 фахівців

Понад два роки тому Чернівецька  обласна служба зайнятості розпочала роботу на засадах рекрутингу. Для роботодавців здійснюється підбір  потрібного персоналу не тільки серед безробітних, але й за межами центрів зайнятості.

Сектор рекрутингу на базі Чернівецької міської філії обласного центру зайнятості почав працювати у серпні 2018 року.  За 2  роки фахівці допомогли підібрати на вакансії більше 1500 фахівців, для 160 роботодавців, а у цьому році  - вже більше 80.

  • Роботодавець, який звернувся до фахівців із рекрутингу служби зайнятості не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб. Оскільки попередня співбесіда за вимогами роботодавця проводиться рекрутерами. А представникам малого бізнесу не обов’язково мати в штаті менеджера з підбору персоналу за умови співпраці з центром зайнятості, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Фахівці з рекрутингу співпрацюють  з сайтом work.ua, розміщують там  актуальні вакансії та отримують відгуки шукачів роботи. Рекрутери ознайомлюються з резюме шукачів роботи, проводять співбесіду з кандидатами, при необхідності пропонують їм пройти тести, за результатами такого відбору,  вибирають кращого фахівця та направляють його для співбесіди до роботодавця.