Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – «Правила благоустрою території населених пунктів Кадубовецької сільської ради»

  • 1705

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Кадубовецької сільської ради «Про затвердження Правил  благоустрою території населених пунктів Кадубовецької сільської ради» та аналіз регуляторного впливу цього акта, розроблений відділом земельних відносин, благоустрою та охорони навколишнього середовища Кадубовецької сільської ради.

Проект регуляторного акта спрямований на удосконалення нормативно-правового регулювання відносин у сфері благоустрою населених пунктів громади, належного утримання та раціонального використання їх території, а також забезпечення чистоти та порядку.

Підставою для розробки проекту рішення є Закон України «Про благоустрій населених пунктів», Типові правила благоустрою території населеного пункту, затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 27.11.2017 № 310.

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються на офіційному веб-порталі Кадубовецької сільської ради у розділі «Регуляторна діяльність», ознайомитись із матеріалами можна, перейшовши за посиланням https://kadubovecka-gromada.gov.ua/news/1615280612/

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються відділом земельних відносин, благоустрою та охорони навколишнього середовища Кадубовецької сільської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: вул. Михайловського, 22, с. Кадубівці, 59421; e-mail: main.kadubovecka-gromada.gov.ua та zemlya.kadubivtsi@gmail.com; відповідальна особа – В.Мигаленюк).