БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА ГО «УНІА» НОВОНАРОДЖЕНИМ ДІТКАМ КАДУБОВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ ТА ВИХОВУЮТЬСЯ У МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ, БАГАТОДІТНИХ СІМ’ЯХ, ТА СІМ’ЯХ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СКАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

  • 372

Голова Кадубовецької територіальної громади Микола КАТЕРИНЧУК висловлює щиру вдячність ГО «УНІА», директором якої є Олександр ПАНЗИГА за надану благодійну допомогу найменшим жителям нашої громади, а саме, новонародженим діткам, які проживають та виховуються в малозабезпечених, багатодітних сім’ях, а також, в сім’як, які опинилися в складних життєвих обставинах.
«У темних час добре видно світлих людей..» (Еріх Марія Ремарк). З цим висловом важко не погодитися, адже дійсно, він є таким правдивим і актуальним на сьогоднішній день.
Найдорожчий скарб у кожного народу – його діти, а те, якими вони виростуть, у що віритимуть, до чого будуть прагнути залежить від кожного з нас. 
Приємно знати, що в нашому регіоні є люди, яким небайдужа доля найнезахищеніших верств суспільства – наших дітей. 
Дякуємо Вам за чуйність та здатність співпереживати, за вміння і бажання підтримувати тих, хто цього справді потребує.
Тож, бажаю Вам та всьому Вашому колективу невичерпної енергії, процвітання, успіхів у всіх починання, сімейного затишку, благополуччя та Божих благословінь!