РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ 10 ТА 11 ТУРІВ ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ СЕРЕД ЮНАКІВ 2007 РОКУ НАРОДЖЕННЯ

  • 407

Фото без опису

Літо – гаряча пора для футболістів!

Голова громади Микола КАТЕРИНЧУК зазначає, що діти – наше майбутнє і тому нам необхідно залучити якнайбільше молоді до занять спортом, пропагувати здоровий спосіб життя, та створювати всі умови для розвитку популярних видів спорту у Кадубовецькій громаді.

4 червня 2021 року на території смт. Глибока відбувся виїзний матч 10 туру Чемпіонату Чернівецької області з футболу серед юнаків 2007 року народження. Учасниками матчу були ФК «Кадубовецька ТГ» та ФК «Глибока». Наші юні спортсмени здобули перемогу з відривом в 1 гол. Футбольний матч завершився з рахунком 3:2.

7 червня 2021 року у с. Кадубівці відбувся матч 11 туру Чемпіонату Чернівецької області з футболу серед юнаків 2007 року народження.

Гра була цікавою та емоційною не тільки для футболістів, а й для глядачів-вболівальників, які завітали підтримати юних спортсменів. 

Перший тайм закінчився з рахунком 0:0. Важко було передбачити кінцевий результат гри, оскільки обидві команди грали достойно, впевнено йшли до перемоги та трималися своєї тактики у грі.

Проте, на жаль, цього разу ми поступилися ФК «Заставна» з рахунком 0:1.

Щиро дякуємо юним футболістам за таку захоплюючу гру, бажаємо їм віри в себе, яскравих перемог та нових звершень!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису