РОБОЧИЙ ВІЗИТ ЮРІЯ УКРАЇНЦЯ, ЯКИЙ Є КЕРУЮЧИМ ЗАСТАВНІВСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ ОЩАДБАНКУ У КАДУБОВЕЦЬКУ СІЛЬСЬКУ РАДУ

  • 439

Фото без опису

09 червня 2021 року у приміщенні Кадубовецької сільської ради відбулась робоча зустріч Юрія УКРАЇНЦЯ, який є керуючим Заставнівського відділення Ощадбанку з працівниками громади.

Мета візиту – інформаційно-просвітницька діяльність серед населення щодо послуг, які можуть бути надані вищезгаданим банком фізичним та юридичним особам.

В ході зустрічі Юрій Іванович розповів про те, що Ощадбанк є універсальним банком, який надає послуги всім групам клієнтів, активно розвиває програми кредитування фізичних осіб, а саме: надає позики на придбання нерухомості, кредити під заставу нерухомості, автокредити на нові та б/у автомобілі, кеш- та карткові кредитні продукти.

Також, керуючий банком детально  розповів  про так званий «Енергокредит»,  який дає можливість громадянам отримати кредит на утеплення домівок з мінімальними затратами часу та мінімальним пакетом документів. Перевагою такого виду кредитування є те, що клієнти, які скористалися даною послугою мають можливість отримати відшкодування від держави. Державна компенсація надаватиметься за  кредитами на заміну газових котлів твердопаливними й на утеплення приватного житла та багатоповерхових будинків.

Юрій УКРАЇНЕЦЬ наголосив на тому, що для того, щоб не витрачати зайвий час, можна користуватися дистанційними каналами обслуговування, зокрема мобільним додатком Ощад 24/7, за допомогою якого можна здійснювати безліч різноманітних операцій, а саме: оплачувати рахунки, здійснювати платежі, перекази онлайн, поповнювати мобільний рахунок, тощо.

Учасники зустрічі брали активну участь в обговоренні питань, на які було надано обґрунтовані відповіді.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису