ПЕРШИЙ ВИПУСК У КЗ "КАДУБОВЕЦЬКА МУЗИЧНА ШКОЛА"

  • 374

Фото без опису

10 червня 2021 року відбувся перший випускний у Кадубовецькій музичній школі. В цьому році свідоцтво про закінчення музичної школи отримало 5 випускників:

1.Евеліна ГУМЕНЮК (клас фортепіано, викладач Марія ВОЄВІДКО),

2. Олена СТОПУРЯК (клас бандури, викладач Світлана СТОПУРЯК);

3. Яна МАРУСИК (клас флейти, викладач Іван НЕСТЕРЮК);

4. Анна КОСТИРЄВА (клас бандури, викладач Світлана СТОПУРЯК);  

5. Марія ГАНДАБУРА (клас баяна, викладач Марія БАРАНЕЦЬКА).

 

На випускному вечорі був присутній і голова Кадубовецької територіальної громади Микола КАТЕРИНЧУК, який виявив бажання особисто привітати та підтримати випускників із визначною подією у їх житті - закінченням музичної школи, а також, нагородити грамотами та вручити нагороди переможцям обласного конкурсу.

Микола Дмитрович побажав випускникам та учням не зупинятися на досягнутому, подальших творчих успіхів, щасливого життєвого шляху, та зазначив, що двері Кадубовецької музичної школи для них завжди відкриті.

Голова громади подякував і викладачам музичної школи за плідну та сумлінну працю, за їх неоціненний вклад у всебічний та гармонійний розвиток кожного учня школи, побажав їм успіхів у всіх починаннях, творчих досягнень та нових звершень.

До привітань та щирих побажань приєднався директор музичної школи Володимир МУЛИК,  який висловив слова вдячності викладачам та батькам за те, що вони переймаються майбутнім своїх дітей, підопічних, сприяють їх творчому розвитку, підтримують та настановляють юних музикантів, а випускникам побажав залишатися такими ж прекрасними, творчими особистостями, самовдосконалюватися у своїх професійних здібностях, та, звичайно, не забувати місце, де вони зробили перші кроки до становлення себе, як справжніх, професійних музикантів – про рідну, неоціненну Кадубовецьку музичну школу.

Скільки ж звучало у цей день приємних слів та побажань нашим випускникам! Найменші учні музичної школи також підготували сюрприз для випускників у вигляді маленьких віршиків гумористичного змісту та демонстрації своїх талантів. Хтось співав, а хтось грав на різноманітних музичних інструментах: фортепіано, флейті, баяні, саксафоні,  бандурі, трубі, тощо.

Також слово для привітань було надано матері однієї з випускниць, Валентині ГАНДАБУРІ, яка зі сльозами радості на очах привітала дівчат із закінченням музичної школи та подякувала викладачам і директору школи за те, що вони змогли знайти індивідуальний підхід до кожної дитини, допомогли їм розкритися та розвивати свої музичні здібності.

По завершенню випускного вечора зі словами вдячності звернулися до присутніх викладачів, батьків, гостей самі випускники, після чого колектив музичної школи разом з учнями та випускниками заспівали таку гарну, ніжну, чуйну пісню під назвою «Боже великий, єдиний..».

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису