ФЕСТИВАЛЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ У КАДУБОВЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

  • 376

                                                     Фото без опису

 15 червня 2021 року відділом освіти, молоді та спорту, охорони здоров’я, культури і туризму проведено територіальний освітній фестиваль педагогічної майстерності у рамках якого було забезпечено обмін досвідом, набутим у ході підвищення кваліфікації. Захід проходив в онлайн режимі на платформі цифрового додатку ZOOM. В заході взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту, охорони здоров’я, культури і туризму Січковська О.Т., спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, охорони здоров’я, культури і туризму Торак Г.М.,  керівники та педагогічні працівники закладів освіти.

    Січковська О.Т. акцентувала увагу, що відповідно до нових вимог змінюються підходи до навчання й виховання, оновлюється зміст програм. Все це спрямовано на забезпечення кожній дитині доступу до якісної дошкільної та шкільної освіти. У закладах освіти необхідно створити оптимальні умови для професійного удосконалення, фахового росту та розвитку педагогічних працівників ТГ. Забезпечити освітні та культурно-освітні потреби учасників освітнього процесу, формувати позитивний імідж педагогічної діяльності та супровід процесу оперативного реагування педагогів на виклики реформи галузі та реалізації Концепції «Нова українська школа».

  Побажала успіхів і плідної роботи та висловила впевненість, що педагогічна громадськість має чим пишатися, має чим поділитися та презентувати свої педагогічні здобутки.

    Під час фестивалю педагоги: Кадубовецького ЗЗСО – Бартошик А.Д. – директор, Торська Н.І.-заступник директора з НВР, Дзівідзінська Н.П.-вчитель хімії, Андрійчук Л.П.–вчитель початкових класів; Василівського ЗЗСО  - Дробко М.Д. –вчитель початкових класів; Хрещатицького ЗЗСО – Бабалюк У.В. – заступник директора з НВР, Репужинецького ЗЗСО - Березовська О.В. - заступник директора з НВР, Літовська С.С. – вчитель початкових класів,  Кулівецького ЗЗСО - Соболь І.В. – директор школи  мали змогу поділитися своїми напрацюваннями, зокрема розповісти про впровадження активних форм та   методів на уроках.

     На завершення учасники фестивалю педагогічної майстерності обмінялися думками щодо розвитку інновацій в навчанні школярів.                             Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису