ПРО НАДЗВИЧАЙНУ СИТУАЦІЮ, ЯКА МАЛА МІСЦЕ 20.06.2021 РОКУ

  • 332

Фото без опису


20 червня 2021 року у Чернівецькій області внаслідок сильної зливи, яка розпочалася близько 15:00 години, підтоплено житлові будинки, присадибні ділянки, частково пошкоджені дороги та мости, деякі села залишились без електропостачання. Є випадки підтоплення домашньої птиці.
21 червня 2021 року під керівництвом голови Кадубовецької громади Миколи КАТЕРИНЧУКА, який також є головою Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій проведено позачергове засідання Комісії ТЕБ та НС на місцевому рівні. На порядку денному розглядалось питання про надзвичайну ситуацію, що склалася внаслідок сильних проливних дощів 20 червня 2021 року на території громади Кадубовецької сільської ради.
За офіційними даними, в результаті негоди  на території громади пошкоджено: комунальні дороги  – 27 вулиць; міст, який проходить через річку Млинівка на дорозі загального користування місцевого значення, с. Василів; об’єкти соціальної сфери, а саме: будівля КЗ «Центр культури та мистецтв» Кадубовецької сільської ради, будівля Репужинецький ЗЗСО І-ІІІ ст., будівля філії будинку культури с. Репужинці КЗ «Центр культури та мистецтв» Кадубовецької сільської ради, будівля Хрещатицького ЗЗСО І-ІІІ ст.; об’єкти житлової сфери – 4.
Цього ж дня начальником служби у справах дітей Кадубовецької сільської ради Ольгою ЛАЗАРКО спільно з начальником служби у справах дітей Чернівецької районної державної адміністрації, Володимиром ДЯЧЕНКО, головним спеціалістом служби у справах дітей Чернівецької РДА, Майєю КАЛИН з метою моніторингу, та надання у разі потреби необхідної допомоги у подоланні наслідків негоди відвідано сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та проживають на території нашої громади. 
Станом на сьогодні рівень води у селах знижується. Жертв та постраждалих від негоди немає. Тривають роботи щодо подолання наслідків надзвичайної ситуації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису