СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ТА ДО ДНЯ МОЛОДІ У СЕЛІ ХРЕЩАТИК

  • 521

27 червня 2021 року у мальовничому селі Хрещатик, що входить до складу Кадубовецької територіальної громади, відбувся святковий захід «Молодь змінює світ» приурочений до Дня Конституції України та до Дня молоді.

З вітальним словом, з найкращими побажаннями та привітаннями до усіх присутніх звернулися голова громади Микола КАТЕРИНЧУК та староста села Хрещатик Марія КОСОЛОВСЬКА.

На заході панувала особлива атмосфера піднесеного настрою. У цей день жителі села  та гості мали чудову нагоду поринути у чарівний світ різножанрового мистецтва, виконавцями якого були дітки дошкільного та шкільного віку.

Першими, хто виступив на сцені у цей день, були учні молодшої групи дитячого вокального ансамблю «Дзвіночок»  Центру культури с. Хрещатик з піснею «А ми дівчата з України». Після чого свої творчі здібності глядачам продемонстрував Антоній Кушнірик. Пісню «Сонечко» заспівали наймолодші учасники ансамблю «Перлинки». Дуже гарну, ніжну та мелодійну пісню «Донечка» презентувала усім присутнім Марійка Никоряк. Наймолодша учасниця свята Вікторія Мороз заспівала пісню «Хмарка». Не обійшовся захід і без виступу наших юних музикантів – бандуристів Кадубовецької музичної школи. Учасниця гуртка «Естрадний спів» Анастасія Гордійчук заспівала пісню «Василечки». Із сольним співом виступила Анна Тимчук, яка заспівала пісню «Україна матуся моя». Також, музичне привітання гостям презентував вокальний дует у складі з Оленою Стопуряк та Анною Костирєвою, які виконали пісню «Квітка». У виконанні Анастасії Ценівської прозвучала пісня «Котику мурчику». Тетяна Калинюк заспівала пісню «Для батьків». Старша група дитячого вокального ансамблю «Дзвіночок» презентувала пісню «Ми молодь України». Не обійшлося на заході і без танцювальних номерів. Всі учасники свята заспівали пісню «Черепаха – аха – аха», супроводжуючи спів танцями. І на завершення прозвучала така актуальна на сьогодні пісня «Ми за мир!»

Також, хочеться висловити слова вдячності працівникам Центру культури с. Хрещатик, які є організаторами заходу, а саме: Михайлу КОВАЛЬЧУКУ, Людмилі КАЛИНЮК та Світлані СТОПУРЯК, а також, ведучим: Олександрі КАЛИНЮК та Денису КАЛИНЮКУ без яких це свято не було б таким яскравим та цікавим!