ВІДБУЛОСЬ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ПИТАНЬ РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ КАДУБОВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

  • 306

Фото без опису

28 липня 2021 року відбулось перше засідання робочої групи з питань розробки Стратегії розвитку Кадубовецької сільської територіальної громади на період до 2027 року.

Сільський голова Микола КАТЕРИЧУК зазначає, що Стратегія має бути дорожньою картою розвитку громади, розробленою за участі керівників структурних підрозділів, старост сіл, що входять до складу Кадубовецької ТГ, активних представників громади, тощо.

Врахувавши пропозиції членів робочої групи, їх думки, бачення ми зможемо визначитися з пріоритетними напрямками розвитку нашої громади. Саме це дасть можливість створити реальну Стратегію розвитку Кадубовецької громади і успішно її реалізувати.

В результаті засідання прийнято ряд важливих рішень, зокрема: затвердження Плану розробки Стратегії розвитку Кадубовецької сільської територіальної громади на період до 2027 року; затвердження форми Анкети опитування жителів Кадубовецької ТГ з метою розробки Стратегії розвитку та проведення соціально-економічного аналізу; початок анкетування серед жителів громади, та проведення соціально-економічного аналізу Кадубовецької територіальної громади.