ПЕРЕВІРЕНО ГОТОВНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КАДУБОВЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

  • 318

З метою моніторингу стану готовності закладів освіти до нового 2021/2022 навчального року 12 серпня 2021 року було здійснено  комісійний об’їзд закладів освіти Кадубовецької територіальної громади.


Під час перевірки особлива увага членів комісії приділялася облаштуванню харчоблоків і шкільних їдалень та їх відповідність санітарно-гігієнічним нормам, оснащенню навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень соціально-побутового призначення, тощо. Комісією також обстежено облаштування територій та виконання заходів з протипожежної безпеки.

Здійснювалась перевірка готовності   закладів освіти до роботи в умовах Нової української школи.  Також, перевірено наявність у школах інклюзивних класів.

Звичайно, є недоліки та є над чим працювати, проте, в загальному, Комісія відзначила, що усі  заклади освіти нашої громади провели велику роботу щодо оновлення приміщень, поповнення матеріально-технічної бази, облаштування  ігрових майданчиків   для дітей, та належно підготувались до нового 2021/2022 навчального року.  

Також, інформуємо, що з метою забезпечення повноцінного та якісного навчання у закладах освіти Кадубовецької сільської ради у громаді здійснено співфінансування з місцевого бюджету на придбання:

  • 41-го ноутбука у сумі: 82 000 грн.;

  • Шкільного автобусу у сумі: 400 000 тис. грн.;

  • Виділено кошти на НУШ у сумі: 100 000 грн.