ЯК У КАДУБІВЦЯХ ДЕНЬ СЕЛА СВЯТКУВАЛИ

  • 541

28 серпня на стадіоні у селі Кадубівці панувала святкова та доброзичлива атмосфера – кадубівчани святкували День села.

З найкращими побажаннями та привітаннями до жителів села, громади та усіх присутніх на святі гостей звернувся сільський голова Микола КАТЕРИНЧУК. Завітали на наше свято і почесні гості, а саме: голова Вікнянської територіальної громади Іван КОВАЛЮК; голова Юрковецької територіальної громади Віталій ШАФЕР; депутат Чернівецької обласної ради від політичної партії «Єдина Альтернатива» - Борис КОЛІСНИК, який мав честь привітати гідних мешканців села почесними грамотами від імені голови обласної ради Олексія БОЙКО та районної ради Руслана ДОМНІЦАКА; Народний депутат України від політичної партії «Слуга народу» у Чернівецькій області по 204 округу - Валерій БОЖИК; голова Чернівецької районної державної адміністрації – Дмитро КОЗАРІЙЧУК, які також звернулися до усіх присутніх з вітальним словом.

Після урочистої частини та привітань учасники художньої самодіяльності «Центру культури та мистецтв» Кадубовецької сільської ради потішили гостей свята чудовою концертною програмою. Також, свої таланти продемонстрували гостям колективи та артисти з усієї громади. Усі присутні мали можливість насолодитися гарними та мелодійними піснями, запальними народними та сучасними танцями, цікавими сценками та музичними композиціями.

Діти – наша радість і наше майбутнє, тому для них у цей день було багато сюрпризів та цікавинок, а саме: проведено майстер-клас з виготовлення морозива, організовано цікаву розважальну програму, розміщено «Містечко атракціонів», яке справило неабияке враження на діток. Святкову атмосферу доповнили аніматори у яскравих костюмах, які дарували нашим наймолодшим гостям незабутні емоції та враження.

Також, гості мали можливість зробити фотографії на пам’ять біля святкової фотозони, яка була родзинкою та окрасою свята.

До святкового дійства долучилися і підприємці, які організували ярмарок, де можна було придбати різноманітні сувеніри, прикраси, солодощі, тощо.

Села, які входять до складу Кадубовецької громади безкоштовно пригощали гостей смачною козацькою юшкою, справжнім українським пловом, апетитним шашликом, бутербродами, та іншими смачними та поживними стравами.

А на завершення були «танці»! На народні гуляння зібралися чи не всі жителі громади – від малого до великого. Веселі музики розважали публіку запальною музикою та не давали всидіти на місці жодному з гостей свята.

Село – це велика родина, де кожен робить свій вклад для розвитку рідного краю. Це свято дало можливість кожному відчути себе частиною великої родини. Отож залишається побажати кадубівчанам надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Також, хочемо висловити слова вдячності усім учасникам святкового дійства, організаторам свята і, звичайно, сільському голові Миколі КАТЕРИНЧУКУ, за сприянням та ініціативою якого і був проведений даний захід.