ВІДБУВСЯ ТУРНІР З ФУТБОЛУ ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ НАРОДЖЕННЮ СЕЛА КАДУБІВЦІ

  • 453

28 серпня в селі Кадубівці відбувся турнір з футболу, присвячений Дню села, у якому взяли участь 3 футбольні команди: ФК «Кадубівці», ФК «Репужинці», ФК «Бояни».

Нагадуємо, що до проведення та організації турніру долучилась фракція політичної партії «Єдина Альтернатива», яка виступили спонсором даного дійства.

Особисто підтримали юних спортсменів голова Кадубовецької громади Микола КАТЕРИНЧУК, депутат Кадубовецької сільської ради Володимир МУЛИК, в минулому гравець Буковини Дмитро ГОРДЕЙ, депутати Чернівецької обласної ради від політичної партії «Єдина Альтернатива» Борис КОЛІСНИК та Олександр ШКУРІДІН, які по завершенню турніру нагородили футболістів медалями, кубками та грошовими винагородами. Кращим гравцям були вручені спортивні костюми.

Результати турніру:      

І місце – ФК «Кадубівці»;

ІІ місце – ФК «Бояни»;

ІІІ місце – ФК «Репужинці».

Як зазначає Олександр ШКУРІДІН, сприяння розвитку спорту – один із пріоритетів розвитку їх команди. І це надзвичайно важливо та приємно, адже здорові діти – здорова нація, а здоровий спосіб життя – шлях до досконалості!

Хочемо висловити слова вдячності учасникам, організаторам, вболівальникам та всім тим, хто долучився до проведення даного турніру! Футболістам бажаємо не зупинятися на досягнутому, впевнено йти до перемоги та підкорювати нові вершини!