ЯК У ВАСИЛЕВІ ДЕНЬ СЕЛА ВІДЗНАЧАЛИ

  • 352

                                                  Фото без опису
 

Кожне село має свою історію, звичаї, традиції… не виключенням є і село Василів, що входить до складу Кадубовецької територіальної громади, та вважається одним з найдавніших сіл на території України! Саме тут 21 вересня місцеві жителі відзначали Храмове свято – День села.

Правду в народі кажуть, що День села – це день єднання! І це дійсно так. На святковому дійстві, приуроченому Дню народженню Василева зібралося чимало гостей. З вітальним словом, найкращими побажаннями та словами вдячності до жителів села та всіх присутніх звернулись голова Кадубовецької громади Микола Катеринчук та староста села Марія Кирилюк.

Запальні танці, мелодійні пісні, гумористичні сценки, музика, вірші – усе це створювало та доповнювало святкову атмосферу, яка панувала у такий важливий для василівчан день.

Святковий захід видався веселим, урочистим, сповненим радісними емоціями та щирими посмішками!

Хочеться подякувати усім, хто долучився до організації проведення свята: старості села, працівникам Центру культури та мистецтв, ведучим, співакам, музикантам, танцюристам та всім-всім учасникам цього дійства. Саме завдяки Вам, Вашій невтомній праці та бажанню робити щось на благо села у цей день все було на такому високому рівні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису??????