30 ВЕРЕСНЯ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ

  • 293

Фото без опису

 

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення – свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, які прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї.

Усиновлення – велика відповідальність, побудована на милосерді та доброті. Усиновивши чи взявши дитину під опіку, піклування, утворивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, батьки стають взірцем людяності та відповідальності.

Щиро дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям за любов до дітей, щоденну невтомну працю, терпіння, за те, що вселяєте у їхні душі віру в добро, виховуєте достойними громадянами Українидякуємо  кожній родині, яка відкрила не лише двері своєї домівки, але й своє серце, для дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування.

Нехай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, Ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають Вам у долоні та допомагають здійсненню всіх найзаповітніших мрій та сподівань! Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть Вам у будівництві міцного довголіття власної родини!