ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ МИКОЛИ КАТЕРИНЧУКА З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

  • 286

                                                      Фото без опису

 

Першого жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Спочатку цей День почали відзначати в Європі, згодом - в Америці, а наприкінці 1990-их років - у всьому світі.
День людей похилого віку – це свято, яке закликає звернути увагу людства на потреби старшого покоління, їх проблеми, переживання, тощо.
З нагоди сьогоднішнього за сприянням голови Кадубовецької сільської ради Миколи КАТЕРИНЧУКА та першого заступника сільського голови Валерія ГУМЕНЮКА представники Кадубовецької територіальної громади з гостинцями відвідали відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання «Затишок» КЗ «Вікнянський центр надання соціальних послуг», в якому постійно проживають 25 осіб похилого віку.
Такі зустрічі ніколи нікого не залишають байдужими.. адже після спілкування з людьми, які пройшли такий нелегкий життєвий шлях, мають багатий життєвий досвід, та в такому віці залишились самотні є над чим задуматися.
Висловлюємо щиру повагу та глибоку вдячність Вам, шановні наші батьки, бабусі, дідусі, за розуміння і толерантність до молодого покоління, важливий внесок у розбудову нашої держави та творення її історії. Бажаємо Вам міцного здоров’я, сили, наснаги, любові від рідних та поваги від оточуючих.
Також, дякуємо працівникам комунального закладу за їх щоденну, плідну та невтомну працю, за те, що піклуються про тих, хто цього дійсно потребує, за їх доброту та милосердя, яке вони щодня проявляють до самотніх літніх людей, які проживають у закладі.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису