ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ МИКОЛИ КАТЕРИНЧУКА З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ

  • 317
Фото без опису

 

Щорічно 5 жовтня у понад 100 країнах світу відзначається Всесвітній день вчителя, який був заснований в 1994 році. За традицією Україна разом із Білорусією, Казахстаном, Латвією та Молдовою День працівників освіти святкує у першу неділю жовтня.

Всесвітній День вчителя – день, у який відзначаються роль і заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їхній неоціненний внесок у розвиток суспільства.

Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу Працю неймовірно складно оцінити, адже їй просто немає ціни!

Дорогі вчителі, у цей святковий день хочеться побажати кожному з Вас нових звершень, значних досягнень та великих успіхів! Хай всі ваші старання та зусилля роблять наш чудовий світ ще прекраснішим! Міцного вам здоров’я, величезного терпіння, радості та внутрішньої гармонії, поваги та щирої вдячності від учнів та батьків! Бажаємо не тільки успішно вчити, а й не припиняючи вчитися. Вчіться ловити моменти радості, схоплюйте хвилини щастя і насолоджуйтеся всім тим, що відбувається навколо вас. Станьте для ваших учнів не просто майстром, але порадником, підтримкою, прикладом і просто другом!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису