КАДУБОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПОДЯКУ ЖИТЕЛЮ СЕЛА КАДУБІВЦІ ІВАНУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ ЗАЯЧКОВСЬКОМУ ЗА НАДАНУ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ У ВИГЛЯДІ ТУЙ.

  • 425

Фото без опису

Дуже приємно усвідомлювати і знати те, що є люди, яким не байдужа доля їх рідної місцевості. Які не лише на словах, а й на ділі намагаються зробити щось для свого села.

Одним з таких є місцевий житель - підприємець Іван Олександрович ЗАЯЧКОВСЬКИЙ, який подарував для села 180 саджанців туй, які були висаджені на території стадіону.

Озеленення слід розглядати як невід’ємну складову частину в оздоровчому комплексі, адже воно має велике естетичне та екологічне значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють своєрідну роль фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість, а також мають значний вплив на наше здоров’я.

Сільський голова Микола КАТЕРИНЧУК та його перший заступник Валерій ГУМЕНЮК висловлюють щиру подяку Івану Олександровича за надану благодійну допомогу, за його внесок у благоустрій та розвиток села. Також слова вдячності адресуються учням Кадубовецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, які взяли активну участь у посадці туй.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису