ПИВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ МИКОЛИ КАТЕРИНЧУКА З ПОКРОВОЮ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ТА ХРАМОВИМ СВЯТОМ ЖИТЕЛІВ СЕЛА РЕПУЖИНЦІ

  • 256

                                                                 Фото без опису

Щорічно 14 жовтня, в день Покрови Пресвятої Богородиці жителі села Репужинці відзначають храмове свято – День села.

Мальовниче село Репужинці розташоване на правому березі Дністра та було засноване у 1353 році паном Аскольдом Репужинецьким. Перша церква (Покровська) у селі була збудована тоді, як у ньому налічувалось 25 дворів і освячена 1791 року.

Тож, саме сьогодні минає 230 років з дня освячення церкви Покрови Пресвятої Богородиці у с. Репужинці.

Шановні мешканці села! Від імені  Кадубовецької сільської ради, її виконавчого комітету та від усієї громади прийміть найщиріші вітання з нагоди сьогоднішнього свята – Дня народження Вашого села!

У цей святковий день від щирого серця хочу привітати кожного з Вас зі святом, та побажати розквіту і процвітання,  волелюбності, національного духу і гідності, благополуччя, самоповаги і натхнення, чистоти в помислах та благородства у вчинках. А ще рясних врожаїв на хлібних нивах та у садах, гарного приросту у Ваших господарствах. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом.

Також, вітаю з великим святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай Покрова духмяним жовтневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров'я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!

Фото без описуФото без опису