ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ МИКОЛИ КАТЕРИНЧУКА З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

  • 489

Фото без опису

День Гідності та Свободи – одне із знакових офіційних свят в Україні, що святкується щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої Революції 2004-го року та Революції Гідності 2013-го року. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих і найцінніших ідеалів цивілізованого, демократичного світу.

У цей день українці вшановують пам'ять про людей, які під час Помаранчевої Революції та Революції Гідності стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Гідність, свобода, патріотизм, незалежність, суверенність, мужність, демократія – усі ці поняття стали особливо близькими кожному українцю. Сьогодні ми продовжуємо свою боротьбу й надалі за свободу та цілісність своєї території, і тому зараз, як ніколи важливо об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови незалежної європейської держави.

Шановна громадо! Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба, родинного затишку, незламної віри у щасливе майбутнє, впевненості у завтрашньому дні та Божих благословінь. Нехай мир і спокій запанують у рідній Україні. Нехай пролиті у важкі часи сльози назавжди залишаються в минулому.

З повагою, голова громади Микола КАТЕРИНЧУК.