ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ВАЛЕРІЙ ГУМЕНЮК СПІЛЬНО З НАЧАЛЬНИКОМ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ОЛЬГОЮ ЛАЗАРКО ВІДВІДАЛИ СІМ'Ї З ДІТКАМИ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ ТА ПЕРЕДАЛИ ЇМ ПОДАРУНКИ ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ

  • 293

Фото без опису

Зима – казкова пора року. Мабуть, немає дітей, які б не любили зиму. Катання на санах, ковзанах, ліплення снігової баби – все це створює чарівну та казкову атмосферу. Ну і звичайно всі хлопчики й дівчатка чекають на подарунки від Святого Миколая під подушку, а від Діда Мороза – під ялинку.

 

22.12.2021 року Перший заступник сільського голови Валерій ГУМЕНЮК спільно з начальником Служби у справах дітей Кадубовецької сільської ради Ольгою ЛАЗАРКО та старостою с. Василів Марією КИРИЛЮК виконали важливу місію - відвідали сімї з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах та передали їм подарунки від Святого Миколая. На обліку Служби є 28 таких діток.

 

Дуже важливо дарувати дітям приємні емоції та гарні враження, аби вони відчували себе щасливими. А щирі посмішки та вогники в очах дітей – це те, заради чого варто жити і працювати!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису