У БУДИНКУ КУЛЬТУРИ СЕЛА ХРЕЩАТИК ВІДБУЛАСЬ ВИСТАВА "ВЕЧІР ПЕРЕД РІЗДВОМ"

  • 310

Фото без опису

Різдво – одне з найважливіших християнських свят, яке знаменує народження Ісуса Христа. 09 січня 2022 року у будинку культури села Хрещатик відбулась вистава «Вечір перед Різдвом».
Глядачів зібрався повний зал. І дітки і дорослі, затамувавши подих, мали можливість поринути у минулі часи та спостерігати за подіями, які відбувались колись, а також, переглянути повчальну історію, яка, мабуть, торкнулась серця і душі кожного з присутніх у залі. Перегляд даного дійства нікого не залишив байдужим та спонукає кожного з нас до певних роздумів. По завершенню вистави всі дітки отримали пам’ятні подарунки. Ми переконані, що кожний, хто був на виставі, отримав незабутні враження та позитивні емоції.
Голова громади Микола КАТЕРИНЧУК висловлює щиру подяку Церкві Християн Віри Євангельської смт. Кострижівка за проведення та організацію заходу.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису