КЕРІВНИКИ ГРОМАДИ МИКОЛА КАТЕРИНЧУК ТА ЙОГО ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ВАЛЕРІЙ ГУМЕНЮК ВИСЛОВЛЮЮТЬ ЩИРУ ПОДЯКУ ЯРОСЛАВУ ЗБОРОВСЬКОМУ ЗА НАДАНУ ДОПОМОГУ

  • 223

Фото без опису

У темні часи добре видно світлих людей.. це справді так. Особливо сьогодні, у часи жорстокої, нічим невиправданої агресії РФ по всій території нашої держави.

 

Ми знаємо, що на сьогоднішній день багато українських міст перетворилася на руїни, зруйновано будинки та  та знищено інфраструктуру. Щодня сотні, тисячі людей покидають свої домівки та вирушають хоча би кудись, де буде безпечно та спокійно.

 

Жителі Кадубовецької громади, які перебувають на заробітках та проживають у м. Кьольн (Федеративна Республіка Німеччина) не залишились осторонь ситуації, яка склалась на сьогоднішній день. Спільними зусиллями ними було зібрано благодійну допомогу для військових, переселенців та всіх хто на даний час її потребує. Це аптечки, одяг, каремати, різноманітні ліки,  засоби гігієни, продукти харчування, зокрема дитячого, та багато іншого.

 

Ми, українці, незламні, сильні та єдині! Саме у єдності і є наша сила. 

 

Керівники громади Микола КАТЕРИНЧУК та його перший заступник Валерій ГУМЕНЮК висловлюють щиру подяку Ярославу ЗБОРОВСЬКОМУ, жителю с. Кадубівці, який був основним організатором даної акції, а також усім, хто долучився до збору вищезазначених речей, та наголошують на тому, що речі, які ми отримали, будуть використані та розприділені за місцем призначення виключно тим, хто їх справді потребує!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису