КАДУБОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПОДЯКУ ВСІМ ТИМ, ХТО НЕ ЗАЛИШИВСЯ ОСТОРОНЬ ТОГО, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ ЗАРАЗ..

  • 431

Фото без опису

Сьогодні ми, українці, односельчани, згуртовані – як ніколи! Кожен, від малого до великого намагається зробити свій внесок для того, щоб в Україні якнайшвидше запанував мир та спокій! Кожного ранку, дня, вечора, щогодини та щохвилини ми неперестаємо дякувати всім тим, хто ціною свого життя захищає нас, наших дітей та майбутнє нашої країни!

Всі жителі Кадубовецької громади активно долучилися до допомоги та підтримки армії, переселенців та незахищених верств населення: збір продуктів харчування, засобів гігієни, ліків, плетіння маскувальних сіток, приготування їжі, добровільні пожертвування, облаштування місць для розміщення біженців та переселенців, тощо.

Кадубовецька сільська рада висловлює щиру подяку всім тим, хто не залишився та не залишається осторонь того, що відбувається зараз. Дякуємо жителям кожного села громади, волонтерам, педагогічним працівникам, приватним підприємцям, працівникам різноманітних сфер діяльності. Також, дякуємо за допомогу і односельчанам, які перебувають за межами України, водіям, які відправляються в гарячі точки, щоб доставити все найнеобхідніше нашим захисникам, та всім тим, хто активно долучається до допомоги та робить все задля того, щоб війна в Україні завершилась!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису