ВАКАНСІЇ ТА ЗАРПЛАТИ НА БУКОВИНІ

  • 287

Станом на 5 квітня 2022 року, в базі даних обласної служби зайнятості зареєстровано майже 500 вакансій. Серед них 15 вакансій із зарплатою від 15 до 20 тис.грн. Найбільші зарплати 20 тис. грн роботодавці пропонують лікарям з ультразвукової діагностики та стоматологу.

 

Головному бухгалтеру, з досвідом роботи на аналогічній посаді до двох років, пропонують зарплату 18,5 тис. грн, закрійнику, який виконуватиме викрійку по мірках та лекалах, буде робити градацію з базових лекал з  пошиття весільних та вечірніх суконь – 17 тис.грн.

 

Заступнику начальника відділу одного із комунальних підприємств міста Чернівці роботодавець пропонує зарплату 16 тис.грн. Серед вимог – освіта інженер-теплотехнік або інженер-теплоенергетик.

 

На зарплату 15,6 тис.грн один із медичних реабілітаційних закладів шукає вчителя-реабілітолога із COVID-сертифікатом.

 

15 тис.грн пропонують контролеру газового господарства, швачці, керуючому відділення банківської установи, трьом водіям автотранспортних засобів, технологу швейного виробництва,  замірнику дахових конструкцій, аналітику з питань фінансово-економічної безпеки та фахівцю з публічних закупівель.

 

Оплату від 10 до 14 тис. грн пропонують на 123 пропозиції роботи. Роботодавці потребують машиніста автовишки та автогідропідіймача, слюсарів з експлуатації та ремонту газового устаткування, швачок, майстрів, економістів, бухгалтерів, інженера з контролю систем обліку газу, столярів, водіїв тролейбусів, в'язальників схемних джгутів, контролерів-касирів, лікарів, адміністраторів та менеджерів.

 

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості