ЧЕРГОВИЙ ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ ОТРИМАЛИ ЖИТЕЛІ МІСТ БУЧА ТА ЧЕРНІГІВ

  • 930

Фото без опису

Черговий гуманітарний вантаж (продукти харчування, засоби гігієни, ліки) отримали жителі міст Буча та Чернігів. Також, у Чернігівську обласну дитячу лікарню доставлено медикаменти та генератор, завдяки якому лікарі можуть забезпечити безперебійне надання медичної допомоги великій кількості пацієнтів, що зараз є дуже важливим.

Кадубовецька сільська рада висловлює щиру подяку ГО «УНІА», Олександр Панзига, місцевим волонтерам Тетяні Колісник та Жанні Вікірюк, та особливо українській діаспорі з м. Берлін @Допомога нашим в Україну ????????, Марії Вікірюк, Михайлу Кузьменко за значний внесок у організацію, збір та доставку допомоги за місцем призначення.

Щирі слова вдячності адресуємо і нашим відважним водіям, які попри всі ризики продовжують здійснювати перевезення таких цінних вантажів для людей, які залишилися проживати на територіях, які найбільше постраждали та продовжують потерпати від окупантів.

У єдності сила! Тільки разом, спільними зусиллями Ми зможемо здобути перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису