ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ КОЖНОМУ, ХТО ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО ДОПОМОГИ!

  • 660

Фото без опису

Кадубовецька сільська рада в особі голови Миколи КАТЕРИНЧУКА висловлює щиру подяку кожному, хто не залишається осторонь того, що відбувається сьогодні в нашій країні, хто долучається до допомоги та робить все для того, щоб в нашій державі якнайскоріше запанував мир та спокій.

Дякуємо за допомогу ВСІМ жителям громади, які приносять продукти харчування у пункти збору кожний в своєму селі. Це сьогодні неоціненний внесок, адже є місця, де люди, в тому числі маленькі дітки помирають з голоду, де немає можливості ані придбати продукти, ані приготувати їх. Можливо саме Ваш пакунок врятує чиєсь життя!

Дякуємо всім, хто допомагає фінансово. Запевняємо, кожна передана Вами гривня використовується за призначенням.

Дякуємо всім приватним підприємцям громади, які у складних умовах сьогодення знаходять можливість допомогти людям. Борошно, випічка, закрутки – все це отримують від вас наші захисники та переселенці.

Дякуємо всім односельчанам, жителям Кадубовецької громади, які перебуваючи за межами України, не забувають про рідний край. Дякуємо за згуртованість та допомогу, яку отримуємо від Вас!

Дякуємо всім, хто залишився тут, на рідній землі, в Україні та продовжує працювати на благо нашої держави. Пам’ятайте, сплачуючи податки, Ви продовжуєте підтримувати економіку України!

Дякуємо водіям, які евакуюють людей з гарячих точок, які доставляють у села, містечка, райони та міста гуманітарну допомогу. Щоразу Ви рятуєте життя десятків, а деколи і сотень людей, ризикуючи при цьому власним життям.

Дякуємо волонтерам. Вас так багато сьогодні. Ваша праця неоціненна!

Особлива подяка нашим захисникам! Саме завдяки Вам ми маємо надію на перемогу, та віримо, що зовсім скоро вона настане!

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим.

Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.