ЗАСТАВНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ЧЕРНІВЕЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

  • 135

  • Заставнвська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості інформує:

 

Під час війни важливо володіти актуальною інформацією!!!

Ми зібрали всю актуальну інформацію у сфері трудових відносин

?@TrudEconomBot - чат-бот Міністерства економіки України з питань організації трудових відносин, зокрема в період дії воєнного стану.

?Розгорнуті відповіді на поширені питання: https://bit.ly/3DSffDM

??@ask_sls_bot - у цьому чат-боті за розділами консультації з питань, що найбільше цікавлять громадян, які звертаються по допомогу до Державної служби України з питань праці.

?Якщо Ви не знайшли відповідь на питання, яке Вас цікавить, надішліть його за посиланням - http://surl.li/bmzsl. ?Найближчим часом Ви отримаєте фахову відповідь.

?Інформація для клієнтів Державної служби зайнятості - шукачів роботи і

 

для роботодавців- вакансії, професійне навчання, підбір персоналу, законодавчі матеріали, контакти та адреси центрів зайнятості?? @DCZWorkNowBbot.

#корисна_інформація

 

 

??Знайти працівників тепер можна також через Telegram-канал «Пошук працівників (Чернівці

 

У Чернівцях запрацював Telegram-канал «Пошук працівників (Чернівці)» для роботодавців. Працедавці через пошук можуть оперативно підібрати необхідних фахівців, попередньо ознайомившись з короткими резюме. Приєднатися до каналу можна за посиланням https://t.me/search_chn. На каналі лише актуальна інформація, яка оновлюється щоденно, вже можна ознайомитися з інформацією про сотню шукачів роботи, за різними напрямами діяльності. Наразі роботу шукають продавці, швачки, водії, секретарі, слюсарі, інженери та інші фахівці.

- З початку військових дій в країні, у службі зайнятості створено ряд Telegram-каналів та чат-ботів для пришвидшення як пошуку роботи так і підбору працівників через сервіси служби зайнятості.

 

?З актуальними вакансіями по всій Україні можна ознайомитися  у Telegram-каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням  https://t.me/worknowdcz. Щоденно на каналі з’являється майже тисяча актуальних вакансій.

?Роботодавці можуть подати вакансію через чат-бот  @DCZWorkNowBbot, вона одразу буде опублікована, а фахівці розпочнуть підбір кандидатів, зокрема на засадах рекрутингу. Також у чат-боті в два кліки можна знайти інформацію щодо пошуку роботи, професійного навчання, розміщення вакансій, трудового законодавства.

 

#ДЦЗ #служба_зайнятості #Чернівецький_обласний_центр_зайнятості  #послуги_служби_зайнятості  #працевлаштування #робота_є