ПОЛІЦЕЙСЬКИМ ОФІЦЕРОМ ГРОМАДИ СПІЛЬНО З НАЧАЛЬНИКОМ ЗЕМЕЛЬНОГО ВІДДІЛУ КАДУБОВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ У СЕЛІ КАДУБІВЦІ ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНУ РОБОТУ ТА РОЗ'ЯСНЕННЯ ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ ПОРУШЕНЬ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ

  • 303

Фото без опису

Сьогодні поліцейським офіцером громади – старшим лейтенантом Іваном МАНИКОМ та начальником відділу земельних відносин, благоустрою та охорони навколишнього середовища Кадубовецької сільської ради Віталієм МИГАЛЕНЮКОМ в селі Кадубівці було проведено профілактичну роботу та роз’яснення з метою недопущення порушень правил благоустрою, зазначених в ст. 16 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», а також порушень, затверджених місцевими правилами благоустрою, за які настає відповідальність згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, зокрема:

- самовільне розміщення, перегородження, повне та часткове перекриття проїжджої частини вулиць транспортними засобами, механізмами, будівельними матеріалами та іншими конструкціями;

- захаращення та несвоєчасне прибирання території від побутового, будівельного сміття, гілля, скошеної трави тощо;

- несвоєчасне знищення бур’янів на прилеглих територіях;

- захоронення, складування або виливання на землю в межах земель загального користування (вулиць, доріг) використаних будівельних матеріалів, відходів виробництва, отруйних речовин, а також гною, інших екскрементів та сечі тваринного походження.

Під час проведеної роботи громадяни з розумінням віднеслись до питань дотримання правил благоустрою, дотримання чистоти та порядку, а також, позитивно відреагували на зауваження щодо усунення правопорушень.

Прохання до всіх жителів громади відповідально ставитись до місцевих правил благоустрою та зберігати нашу громаду в чистоті та порядку, адже чисто там де не смітять!

Детальніше можна ознайомитись із правилами благоустрою на офіційному сайті громади в розділах "Публічна інформація" та "Рішення сесій ради".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису