ДЕННИЙ ХРИСТИЯНСЬКИЙ ТАБІР "ХОРОБРЕ СЕРЦЕ" В С. РЕПУЖИНЦІ

  • 663

     

Літні канікули - найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод, нових знайомств та зустрічей.

   При Репужинецькому ОЗЗСО з 5 по 9 липня 2022 року працював денний християнський табір «Хоробре серце» для дітей 6-14 років, організований командою УЦХВЄ спільно з громадською організацією «Молодіжний рух «Будь вільний». Спонсор проєкту WORLD VISION INTERNATIONAL.

   На території закладу лунав дитячий сміх, адже тут зібралося чимало дітлахів, серед яких діти пільгових категорій та внутрішньо-переміщених осіб. Всього 125 осіб.

  Організатори подбали  про те, щоб кожен день перебування дитини у таборі був активним, пізнавальним та пам’ятним.

   Під  час роботи табору панував дух любові, взаємодопомоги, чесності, милосердя. З Божою допомогою  відпочинок та оздоровлення минули весело та цікаво. Діти не тільки гралися, а й дізналися більше про Бога, мораль та духовність. Такі табори сприяють організації відпочинку хлопчиків та дівчаток у християнському дусі.

   Смачні обіди для дітвори готували працівники кухні місцевого ресторан – бару «Едельвейс» (приватний підприємець Козарійчук Г.Д.).

   Захоплюючий  веселий відпочинок дітям  допомогли  організувати та провести:  координатор проєкту Мосоряк Анна Миколаївна, кординатор табору Боднар Андрій Ілліч, програмники Смашнюк Яна Ярославівна та Воробець Анна Михайлівна, лідери команд Вічестий Володимир Васильович, Кінищук Валентин Григорович,  Гонтюк Павло Семенович, Воробець Вадим Михайлович, Кадоліна Олександра Сергіївна, Никоряк Олександр Степанович, Калинюк Альона Юріївна, Завацький Богдан Іванович, медіа працівник Бойко Даніель Віталійович. Медичне забезпечення в таборі від Кадоліної Рімми Рахімзянівни.

   Голова Кадубовецької ТГ Микола КАТЕРИНЧУК та дирекція Репужинецького ОЗЗСО виражає глибоку повагу та щиру вдячність за можливість діткам перебувати і відпочивати у  таборі. Висловлюємо подяку релігійній громаді та всім тим, хто долучився до організації відпочинку дітей. Від щирого серця і світлої душі дякуємо за привітність персоналу, прагнення зробити відпочинок дітвори незабутнім, смачну кухню, океан позитивних емоцій. Дякуємо за казку в реальному житті, яку подарували нашим дітям.

   Бажаємо колективу табору «ХОРОБРЕ СЕРЦЕ» Божого благословення, міцного здоровя,  миру і добра.

   Приїжджайте до нас наступного літа!