У С. КАДУБІВЦІ ВІДБУЛОСЬ ВІДКРИТТЯ МЕМЕРІАЛЬНОЇ ДОШКИ НА ЧЕСТЬ ЮРІЯ МАРУСЯКА

  • 252

Фото без опису

     Пам'ять … таке коротке слово… Вона нетлінна і вічна.. Пам'ять, вона ніколи не згасне. Пам'ять, як символ про тих, хто звеличував рідну землю. Все, що залишилось про Вас – пам'ять і спогади.
    От і зазвучав Ваш оркестр, тату, на все село. Як довго ми цього чекали. Цей пост буде дякою всім тим, хто приклав зусилля для цього. 21 червня 2021 року відбулося відкриття меморіальної дошки на Вашу честь, ви навіть не можете уявити скільки людей прийшли вшанувати та згадати Вас.
   Вся наша сім’я щиро дякує сільському Голові Микола Катеринчук за сприяння проведення заходу, за виготовлення меморіальної дошки та за фінансову допомогу , отцю Ярославу за її освячення.
   Щира подяка учасникам концерту і всім, хто причетний до нього:

 Ведучим дня пам'яті заслуженому працівнику культури Лідії Гайдей, та ексначальнику відділу культури Заставнівської РДА Василю Барабащуку, учасникам самодіяльного народного духового оркестру, диригував яким Микитей М.М. – викладач музичної школи, художньому керівнику Валерію Палійчуку,   учасникам театру фольклору та етнографії "Оберіг" , народному ансамблю «Діамант» , керівнику Владу Курчаку, учасникам зразкового хореографічного колективу «Струмок», керівнику Мар'яну Чебану, учасникам народного аматорського ансамблю танцю «Черемшина» м. Вашківці, керівнику заслуженому працівнику культури Оресту Сірецькому, вокальному тріо «Авертон»,  м. Заставна, вокальному  тріо «Гармонія» с. Хрещатик, чоловічому квартету м. Заставна, дуету Івану та Василю Нестерюкам.
   Особлива дяка авторам пісні «Вальс для тата» Марії Гаврилюк-Бужняк та Павлу Рогачу.
  За озвучення щира подяка Івану Москалюку, фоторепортаж Олександр Пандзига та Олександр Дубовіченку, Володимиру Шевчуку.
  А також ми дякуємо за фінансову допомогу Олександу та Михайлу Воєвідкам, Галині та Володимиру Лавренюкам, Василю Мироняку.
   Всім рідним та жителям нашого села дякуємо за ваше тепло і підтримку!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису