НА БУКОВИНІ ЗА СПРИЯННЯ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ РОБОТУ ЗНАЙШЛИ 325 ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

  • 263

 

З початку військових дій до Чернівецької обласної служби зайнятості звернулися  за пошуком роботи 2070 внутрішньо переміщених осіб. За цей час статус безробітного отримали 1074 особи. Роботу за сприяння служби зайнятості знайшли 325 переселенців.

  • З 24 лютого 2022 року  у філіях обласного центру зайнятості отримали статус безробітного 710 осіб, перереєструвалися з областей, в яких йдуть бойові дії - 84, також  261 переселенець зареєструвався та отримав статус безробітного через додаток Дія, 19 перереєструвалися через Дію з інших областей, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості  Любов Кожолянко.

Найбільше працевлаштованих у м.Чернівці – 247 осіб, 12 осіб на Новоселиччині, 11 –  на Сторожинеччині, 9 – на Хотинщині, по 8 – на Вижниччині та Сокирянщині, 7 – у м.Новодністровськ, решта –  по інших громадах.

На Буковині переселенці працюють у різних галузях. Зокрема, в оптовій та роздрібній торгівлі, на комунальних підприємствах області, у закладах освіти та медицини, у переробній промисловості, у сфері надання послуг та інших сферах діяльності.

З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://bit.ly/3Il7JmV.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

 

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості