СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КАДУБОВЕЦЬКОЇ ТГ

  • 1269

Фото без опису

26 серпня 2022 року на базі Кадубовецького ОЗЗСО проведена серпнева педагогічна конференція «Про підсумки розвитку освіти у 2021/2022 навчальному році та організація освітнього процесу в умовах воєнного стану в новому 2022/2023 навчальному році».

У роботі конференції взяли участь:

• сільський голова Микола КАТЕРИНЧУК;

• начальник відділу освіти, молоді та спорту, охорони здоров’я, культури і туризму Орися СІЧКОВСЬКА;

• голова Об’днаної організації профспілки працівників освіти і науки України Володимир ВОЛОВСЬКИЙ;

• керівники, заступники, голови профспілок та педагоги закладів освіти.

До учасників конференції звернувся Микола КАТЕРИНЧУК, який привітав присутніх з початком навчального року та зазначив важливість якісної організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, формування патріота, як громадянина України а також доступності і безпечності освітнього середовища.

Доповідаючи на педагогічній конференції, Орися СІЧКОВСЬКА зупинилася на викликах та перспективах в освітній галузі, підбила підсумки роботи у 2021-2022 навчальному році, означила особливості організації освітнього процесу у 2022-2023 навчальному році.

У свою чергу Володимир ВОЛОВСЬКИЙ наголосив на важливості захисту прав працівників освіти в умовах сьогодення та нагородив педагогічних працівників грошовими преміями.

На завершення заходу відбулося нагородженння педагогічних працівників за результатами роботи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису