ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ МИКОЛИ КАТЕРИНЧУКА З ПОКРОВОЮ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ ТА З ХРАМОВИМ СВЯТО ЖИТЕЛІВ С. РЕПУЖИНЦІ

  • 146

Фото без опису

14 жовтня українці традиційно святкують одне з найдавніших християнських свят - Покрову Пресвятої Богородиці.

Шановні жителі громади, від щирого серця прийміть вітання з нагоди такого великого релігійного свята! Нехай у Ваших родинах панує мир та спокій, нехай Ваше життя буде довгим та щасливим. Міцного здоров'я всім, радості і благополуччя. Нехай надія, віра і любов завжди супроводжують Вас!

Також, цього дня ми відзначаємо і державне свято - День захисників та захисниць України. Сьогодні цей день особливий, як ніколи раніше. Дорогі наші захисники, дякуємо Вам за відвагу, безстрашність та патріотизм! Дякуємо за те, що щодня Ви ціною власного життя виборюєте нашу незалежність, наше майбутнє. Бажаю Перемоги та якнайшвидшого повернення додому, мирного неба та міцного здоров’я, родинного затишку та Божих благословінь. Низько вклоняємося перед Вами за все те, що Ви робите для України та кожного українця!

І, наостанок, хочу звернутися з найкращими побажаннями до громади села Репужинці. Сьогодні у Вас храмове свято - День села! Користуючись нагодою, хочу висловити Вам величезну подяку за те, що не залишаєтесь осторонь того, що відбувається, за Вашу активну громадську позицію та небайдужість, за щирі та чуйні серця, за те, що докладаєте максимальних зусиль для допомоги нашим воїнам - захисникам. Кожен Ваш внесок робить нас на крок ближче до перемоги. Тож, прийміть слова вдячності та привітання в цей день! Бажаю мирного неба, міцного здоров’я, сімейного затишку та благополуччя! Нехай все в житті вдається легко, а негаразди щоб обходили стороною! Вітаю!

З повагою, голова громади Микола КАТЕРИНЧУК.

Фото без опису