ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ МИКОЛИ КАТЕРИНЧУКА ЖИТЕЛІВ С. ХРЕЩАТИК З ХРАМОВИМ СВЯТОМ - ДНЕМ СЕЛА

  • 206

Фото без опису

Від щирого серця та з найкращими побажаннями сьогодні звертаюсь до жителів села Хрещатик. 08 листопада Ви святкуєте храмове свято - День села.


Цьогоріч немає святкового настрою, немає бажання та часу на святкові дійства чи розваги. Сьогодні ми всі працюємо задля Перемоги та докладаємо максимальних зусиль для того, щоб цей день настав якомога швидше.

Кожен працює на своєму фронті, кожний внесок - неоціненний, кожна допомога - важлива. Дорогі жителі села Хрещатик, я щиро дякую кожному з Вас за те, що саме зараз Ви об’єднані як ніколи, за те, що регулярно підтримуєте наших захисників. Дякую за добрі та чуйні серця, за те, що не залишаєтесь байдужими до того, що сьогодні відбувається в нашій рідній Україні!

Нехай цей день принесе добро і достаток до Ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить Ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє. Нехай Господь дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх Вас на добрі справи на благо та добробут наших родин, рідного села та усієї України! Бажаю щоб справдилось спільне бажання кожного українця - Перемога!