Оголошення про проведення конкурсу із визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території Кадубовецької сільської територіальної громади

  • 200

 

Фото без описуНайменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області;  Адреса кореспонденції: 59421, Чернівецька область, Чернівецький район, с. Кадубівці, вул. Михайловського, 22.

Підстава для проведення конкурсу:

Ст. 30 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 4, 5, 16, 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 351 Закону України «Про відходи», Постанова Кабінету Міністрів України №1173 від 16.11.2011 року «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів»

Рішення ХХVIІ сесія VІІІ скликання Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області «Про організацію проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів» від 21 лютого 2023 року №228-27/2023. Рішення Виконавчого комітет Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області «Про затвердження конкурсної документації з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території Кадубовецької сільської територіальної громади» від 9 березня 2023 року №3/7.

 

Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів:

Місце: 59421, Чернівецька область, Чернівецький район, с. Кадубівці, вул. Михайловського, 22. Дата: 11 квітня 2023р; Час: 10 год.00 хв.

Термін подання конкурсних пропозицій:   до 13 год. 00 хв. 10 квітня 2023 року.

 

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  • наявність матеріально-технічної бази;
  • вартість надання послуг;
  • досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;
  • наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Характеристика території де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів

Послуги з вивезення побутових відходів повинні надаватись по всій території Кадубовецької сільської територіальної громади, яка включає в себе: с. Кадубівці, с. Хрещатик, с. Репужинці, с. Кулівці, с. Василів, с. Чуньків крім територій утримання яких здійснює КП «Кадуб-сервіс» та державні підприємства, що утримують дороги загального користування державного значення.

 

Характеристика об'єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:

Кількість багатоквартирних будинків – 3 одиниці.

Кількість житлових будинків приватної власності (садибні) – 3356 одиниці.

Чисельність населення– 8825 осіб.

Підприємства, установи та організації, що утворюють відходи – 78.

Характеристика об’єкта поводження з відходами

Місць поводження з відходами (видалення відходів та їх захоронення) на території громади 4 а саме:

Назва

Паспорт МВВ

Площа та характеристика

Статус

Сміттєзвалище с. Кадубівці

№06/6-43 від 21.10.2015, розрахунковий термін експлуатації 30 років (до 2032 року)

3 га, розташовано на землях сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту в урочищі «Фальчі» (вид угіддя – пасовище)

Діюче

Сміттєзвалище с. Чуньків

№06/с-26 від 28.05.2014, розрахунковий термін експлуатації 20 років (до 2023 року)

0,50 га, розташовано на землях сільськогосподарського призначення (вид угіддя –пасовище) в межах села Чуньків, урочище «Луг»

Перебуває у процесі закриття

Сміттєзвалище с. Василів

У процесі виготовлення

 

Орієнтовна площа 1,50 га, розташовано на землях сільськогосподарського призначення (вид угіддя –пасовище) за межами с. Василів на частині  земельної ділянки кадастровий номер 7321581900:01:004:0073

Діюче

Сміттєзвалище с. Репужинці

У процесі виготовлення

Орієнтовна площа 1,25, розташовано землях сільськогосподарського призначення (вид угіддя –пасовище) за межами с. Репужинці

Діюче

 

Місце, способи та кінцевий термін подання конкурсних пропозицій

Місце: 59421, Чернівецька область, Чернівецький район, с. Кадубівці, вул. Михайловського, 22.

Спосіб: особисто або поштою у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника  конкурсу, ідентифікаційний код учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

Кінцевий строк: 10 квітня 2023 року до 13 год. 00хв.

Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією в журналі обліку. На прохання учасника конкурсу конкурсна комісія підтверджує надходження його конкурсної пропозиції із зазначенням дати та часу.

Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, яким надіслана конкурсна документація.

 

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ:

  1. Рішення Виконавчого комітет Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області «Про затвердження конкурсної документації з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території Кадубовецької сільської територіальної громади» від 9 березня 2023 року №3/7
  2. Конкурсна документація із визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території Кадубовецької сільської територіальної громади

  3. Додаток № 1 до конкурсної документації «Конкурсна форма «ПРОПОЗИЦІЯ»

  4. Додаток № 2 до конкурсної документації «Проєкт договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами»

  5. Текстовий документ

Також додатково ознайомитись із конкурсною документацією, з умовами надання послуг із вивезення відходів та безпосередньо із умовами проведення конкурсу можна у відділі комунальної власності, містобудування та архітектури Кадубовецької сільської ради (5й кабінет) у  за адресою: вул. Михайловського, 22, с. Кадубівці, 59421; e-mailmain.kadubovecka-gromada.gov.ua та rada_kadubivtsi@ukr.net ; відповідальна особа – В.Мигаленюк – телефон для довідок 099-458-24-86 (в робочий час 08:30-17:30).