Оголошення про проведення конкурсу із визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території Кадубовецької сільської територіальної громади

  • 214

Фото без опису

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області;

Адреса кореспонденції: 59421, Чернівецька область, Чернівецький район, с. Кадубівці, вул. Михайловського, 22.

Підстава для проведення конкурсу:

Ст. 30 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 4, 5, 16, 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. 351 Закону України «Про відходи», Постанова Кабінету Міністрів України №1173 від 16.11.2011 року «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів»

Рішення ХХVIІ сесія VІІІ скликання Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області «Про організацію проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів» від 21 лютого 2023 року №228-27/2023.

Рішення Виконавчого комітет Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області «Про затвердження конкурсної документації з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території Кадубовецької сільської територіальної громади» від 9 березня 2023 року №3/7 та «Про визнання конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів таким, що не відбувся» від 10 квітня 2023 року №5/9 відповідно до якого оголошено повторний конкурс.

Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів:

  • Місце: 59421, Чернівецька область, Чернівецький район, с. Кадубівці, вул. Михайловського, 22.
  • Дата: 12 травня  2023р; Час: 10 год.00 хв.
  • Термін подання конкурсних пропозицій:   до 13 год. 00 хв. 11 травня  2023 року.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  • наявність матеріально-технічної бази;
  • вартість надання послуг;
  • досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;
  • наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Характеристика території де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів

 

Послуги з вивезення побутових відходів повинні надаватись по всій території Кадубовецької сільської територіальної громади, яка включає в себе: с. Кадубівці, с. Хрещатик, с. Репужинці, с. Кулівці, с. Василів, с. Чуньків крім територій утримання яких здійснює КП «Кадуб-сервіс» та державні підприємства, що утримують дороги загального користування державного значення.

 

Характеристика об'єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:

Кількість багатоквартирних будинків – 3 одиниці.

Кількість житлових будинків приватної власності (садибні) – 3356 одиниці.

Чисельність населення– 8825 осіб.

Підприємства, установи та організації, що утворюють відходи – 78.

 

Документи для ознайомлення:

  1. Рішення Виконавчого комітету Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області «Про затвердження конкурсної документації з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території Кадубовецької сільської територіальної громади» від 9 березня 2023 року №3/7

  2. Рішення Виконавчого комітету Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області «Про визнання конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів таким, що не відбувся» від 10 квітня 2023 року №5/9

  3. Конкурсна документація із визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території Кадубовецької сільської територіальної громади

  4. Додаток № 1 до конкурсної документації «Конкурсна форма «ПРОПОЗИЦІЯ»

  5. Додаток № 2 до конкурсної документації «Проєкт договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами»

  6. Текстовий документ

Щодо роз’яснень по конкурсній документації та подачу конкурсних пропозицій у письмовій формі звертатись до відділу земельних відносин, Кадубовецької сільської ради за адресою: 59421, вул. Михайловського, 22, с. Кадубівці, кабінет №5 адмінбудинок Кадубовецької сільської ради; e-mailmain.kadubovecka-gromada.gov.ua та rada_kadubivtsi@ukr.net ; відповідальна особа – І.Мороз– тел. 050-841-97-87.