ПРАЦІВНИКАМИ ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОВЕДЕНІ ІНСТРУКТАЖІ З СВЯЩЕНОСЛУЖИТЕЛЯМИ ТА СТАРОСТАМИ ЦЕРКОВ ЩОДО ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ПОЖЕЖНОЇ ТА ТЕХНОГЕННОЇ БЕЗПЕКИ

  • 106

Фото без опису

12 квітня 2023 року на території Релігійної Громади Парафія на честь Святої Троїці Чернівецько-Буковинської Єпархії Української Православної Церкви села Чуньків, та Свято Іванно Богословського Хрещатицький монастир Чернівецько-Буковинської єпархії Української Православної церкви села Хрещатик, були проведені інструктажі з священнослужителем та старостою церкви щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу «Повітряна тривога».

Попри всі підготування до свята, не потрібно забувати і про правила пожежної безпеки. Адже, як свідчить статистика, випадки пожеж частішають саме у такі дні. Основною причиною виникнення пожеж є людська необережність. Аби не затьмарити собі свята, яке і так проводиться в умовах війни, дотримуйтесь правил безпечного поводження з вогнем, будьте особливо обережні під час приготування пасхальних страв, не забувайте про правильне поводження з вогнем під час експлуатації печей, газових плит та електроприладів. У жодному разі не слід залишати їх увімкненими на період своєї відсутності. Не залишайте дітей без нагляду, особливо, коли у будинку палиться піч, горить газ, чи свічка.

Дотримуйтесь правил безпеки, щоб свято не перетворилось на трагедію!

Фото без описуФото без опису