НАПЕРЕДОДНІ ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ ВІДВІДАЛИ СІМ'Ї З ДІТКАМИ

  • 101

Фото без опису

Напередодні Великодніх свят відвідали діток, які проживають на території нашої громади.

За сприянням голови Кадубовецької ТГ Миколи КАТЕРИНЧУКА та депутатського корпусу на черговій сесії було прийнято рішення про виділення коштів на закупівлю пасхальних наборів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених дітей.

Хочеться відмітити василівчанку (на даний час проживає в Італії) Марію Гаврилюк-Бужняк, яка передала для діток збірку дитячих віршів «Маргаритки для Маргаритки» та трошки солодощів.

Так приємно і радісно бачити задоволених та щасливих діток. Деколи для щастя потрібно так мало. Сьогодні ми, дорослі, повинні як ніколи оберігати наших дітей, та робити все необхідне для того, щоб їх дитинство було спокійне та щасливе. Не забуваємо ні на хвилину, завдяки кому ми можемо відзначати це свято. Завдяки кому ми просинаємось щоранку та робимо свої щоденні та побутові справи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису