ОГОЛОШЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ. ПРОПОЗИЦІЇ.

  • 95

 

Фото без опису

Відповідно до статті 8 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», на підставі рішення Кадубовецької сільської ради від 11 липня 2023 року № 400-32/2023 «Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад», розпорядження сільського голови Кадубовецької сільської ради від 19 липня 2023 року № 169 «Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад», рішення виконавчого комітету  Кадубовецької сільської ради від 09 серпня 2023 року № 400-32/2023 «Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад».

 

Відділ містобудування, архітектури, капітального будівництва та містобудівного кадастру Кадубовецької сільської ради буде проводити громадське обговорення пропозиції Заставнівського міського голови про початок переговорів з питань співробітництва територіальних громад, а саме між Кадубовецькою територіальною громадою та Заставнівською територіальною громадою у сфері містобудування та архітектури у формі делегування одному із суб’єктів співробітництва іншому суб’єкту співробітництва виконання одного чи кількох завдань щодо її відповідності потребам територіальної громади.

 

Громадське обговорення проводитиметься:

29 вересня 2023 року о 16:00, за адресою: с. Кадубівці, вул. Михайловського, 22, приміщення Кадубовецької сільської ради.

 

Громадськість, у межах строку громадського обговорення, має право подати в письмовій чи усній формі зауваження та пропозиції. Одержані протягом встановленого строку пропозиції та зауваження підлягають обов’язковому розгляду та врахуванню чи вмотивованому відхиленні організатором громадських обговорень.

 

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

 

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

 

Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

 

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення — начальник відділу містобудування, архітектури, капітального будівництва та містобудівного кадастру Кадубовецької сільської ради, Незвиський Сергій В’ячеславович.

 

Телефон: +380509182372

Поштова адреса: 59421, с. Кадубівці, вул. Михайловського, 22

Електронна адреса: kadubivtsimistobud@gmail.com

 

Фото без описуОГОЛОШЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ. ПРОПОЗИЦІЇ.