НА БУКОВИНІ ДВІ РОДИНИ З КЕЛЬМЕНЕЦЬКОЇ ТА КАДУБОВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ У ВЕРЕСНІ ОТРИМАЛИ ПІЛЬГОВІ КРЕДИТИ НА ПРИДБАННЯ ЖИТЛА

  • 657

Фото без опису

🏠На Буковині дві родини з Кельменецької та Кадубовецької громади у вересні отримали пільгові кредити на придбання житла та впровадження енергоефективних та енергоощадних технологій по програмі "Власний дім" на загальну суму 350 тис. грн.

☝️Програма «Власний дім» – це про пільгове кредитування під 3% річних терміном до 20 років (для молодих сімей – термін кредитування становить до 30 років).

Зокрема, такою можливістю може скористатися кожен охочий для відновлення даху, капітального ремонту, проведення інженерних мереж, зведення нового будинку тощо.

👉Щоб отримати кредит потрібно: проживати та бути працевлаштованим (або бути зайнятим в особистому селянському господарстві) в сільській місцевості.

🗣️За інформацією для отримання кредиту по програмі «Власний дім» звертатися безпосередньо до Чернівецького обласного фонду ПІЖБ на селі за адресою: м. Чернівці, вул. Герої майдану, 194 А, офіс.236 (2 поверх) або за номером телефону: тел. +380 (99) 483 38 27, +380 (68) 212 89 70, e-mail: cv-fond@ukr.net