ВИСТАВА "РІЗДВЯНИЙ ПОДАРУНОК" ВІДБУЛАСЬ В БК С. ХРЕЩАТИК

  • 37

Фото без опису

Сьогодні в БК с. Хрещатик відбулась вистава «Різдвяний подарунок». По завершенню заходу всі учасники та глядачі здійснили спільну молитву за мир в Україні, за наших захисників та владу, а всі діточки отримали цікаві подарунки.

Голова громади Микола КАТЕРИНЧУК та староста с. Хрещатик Марія КОСОЛОВСЬКА висловлюють щиру подяку організаторам заходу - членам української церкви християн віри євангельської с. Хрещатик та смт. Кострижівка за те, що вони здійснюють таку роботу, за неодноразову підтримку та допомогу тим, хто має в цьому потребу, за те, що всіляко допомагають армії, людям похилого віку, багатодітним сім’ям та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Віримо, що з Божою допомогою ми зможемо подолати ворога та наша країна буде вільною і незалежною!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису