РОБОТА НА БУКОВИНІ: КОМУ ПРОПОНУЮТЬ НАЙБІЛЬШІ ЗАРОБІТНІ ПЛАТИ

  • 50

Фото без опису

 

Станом на 19 жовтня 2023 року у базі даних Чернівецької обласної служби зайнятості 745 вакансій. 26 пропозицій роботи з оплатою від 20 до 50 тис. грн.  75 – з оплатою від 15 до 20 тис. грн,  249 –  з оплатою від 10 до 15 тис. грн.

«З початку року роботодавці поінформували про наявність майже 5 тисяч вакансій, рівень їх укомплектування становить понад 72%, роботу з початку року знайшли понад 4 тисячі осіб», - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

На оплату 50 тис. грн роботодавець шукає системного програміста, до обов’язків якого входить розробка програм для мікроконтролерів,  підтримка поточних проектів та розробка нових пристроїв, моделювання цифрової та аналогової схемотехніки.

Зарплату понад 43 тис. грн пропонують на посади асистента геоінформаційних систем  IMPACT та асистента з обробки даних для REACH.

25 тис. грн пропонують головному бухгалтеру та начальнику сектора із вміннями керувати  командою торгових представників.

Оплату понад 20 тис. грн пропонують фельдшеру ветеринарної медицини, технологу, заступнику начальника відділу, бухгалтеру, обвалювальнику м'яса, закрійникам, швачці, лікарю-патологоанатому, модельєру-конструктору, слюсарям-електрикам з ремонту електроустаткування, адміністратору, лікарю-рентгенологу, менеджеру (управителю) із надання кредитів, електрогазозварнику, гістологу, ерготерапевтам.

З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості   https://is.gd/wfKbl0.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+9a_zHvyXBTYzYWIy

 

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості