ВИПУСКНИЙ У КЗ "КАДУБОВЕЦЬКА МУЗИЧНА ШКОЛА", 2022 РІК

  • 55

Фото без опису

02.06.2022 року у Кадубовецькій музичній школі було проведено вручення свідоцтв про закінчення музичної школи. Цього року школа випустила 17 учнів, які гідно завершили навчання, вдосконалили свої творчі здібності та здобули якісну освіту. На врученні, на жаль, були присутні не всі випускники. У зв’язку із ситуацією в державі 7 учнів на даний час перебувають за межами України.

З вітальними словами, найкращими привітаннями та найщирішими побажаннями до випускників звернувся директор КЗ «Кадубовецька музична школа» Володимир Мулик, та вручив випускникам свідоцтва про закінчення музичної школи.

На заході також була присутня Орися Січковська - начальник відділу освіти, молоді та спорту, охорони здоров’я, культури і туризму, яка привітала наших випускників із закінченням навчання, побажала не зупинятися на досягнутому та впевнено крокувати до своєї мети.

Дорогі випускники, ще раз вітаємо вас з цим прекрасним святом. Бажаємо подальших творчих успіхів, нових звершень, міцного здоров’я та мирного неба!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису