ВІДТЕПЕР УЧНІ КАДУБОВЕЦЬКОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ НАВЧАТИМУТЬСЯ В ОНОВЛЕНОМУ ПРИМІЩЕННІ

  • 76

Фото без опису

За ініціативи голови Кадубовецької територіальної громади Миколи КАТЕРИНЧУКА в с. Кадубівці на базі місцевого будинку культури створено сучасний громадський простір, який включатиме в себе центр культури та мистецтв, музичну школу, бібліотеку та музей.

Ремонт, матеріально технічне забезпечення та інші витрати, повʼязані з відкриттям оновленого приміщення музичної школи здійснено за рахунок коштів місцевого бюджету.

07.11.2023 р. відбулось освячення частини приміщення, визначеного для музичної школи та святковий концерт. На заході були присутні гості, які виступили з вітальним словом та подарували для школи памʼятні подарунки.

Варто зазначити, що серед 44-х музичних шкіл області у рейтингу досягнень учнів у обласних виконавських конкурсах за підсумками 2022-2023 н.р. КЗ «Кадубовецька музична школа» посіла VI місце.

Висловлюємо щиру подяку викладачам школи за високий професіоналізм та відданість справі, яку обрали. Дякуємо також учням школи та батькам, які сприяють всебічному розвитку своїх дітей. Дякуємо місцевій владі та депутатському корпусу за те, що сприяють розвитку культури в громаді, за те, що створюють умови та облаштовують місця, де наші діти можуть якісно проводити своє дозвілля.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису