БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД "УКРАЇНСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ" ВІДБУВСЯ В БК С. КАДУБІВЦІ

  • 118

Фото без опису

Благодійний захід «Українські вечорниці» відбувся вчора в БК с. Кадубівці.

Захід був проведений з метою збору коштів на потреби армії, наших захисників, а також збереження звичаїв та традицій українського народу, адже наші традиції - наше коріння!

Висловлюємо щирі слова подяки директору Центру культури та мистецтв Кадубовецької сільської ради Галині МАРУСЯК за організацію та проведення заходу, за те, що зберігає наші традиції, залучає молодь до корисного та змістовного дозвілля! Дякуємо всім учасникам заходу за подаровані глядачам емоції! Дякуємо всім гостям за присутність та допомогу в наближення перемоги у вигляді донату, та, звичайно, дякуємо нашим захисникам, адже саме завдяки їм ми сьогодні маємо можливість працювати, щось планувати, організовувати та просто жити!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису