ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ПОДЯКУ УЦХВЄ ЗА ПРОВЕДЕННЯ РАЗДВЯНОЇ ВИСТАВИ "ОБІЦЯНИЙ ЦАР" В СЕЛАХ ХРЕЩАТИК ТА РЕПУЖИНЦІ

  • 117

Фото без опису

Різдвяна вистава «Обіцяний цар» відбулась в селах Хрещатик та Репужинці. Вже третій рік поспіль віряни української церкви християн віри євангельської готують для жителів нашої громади такі пізнавальні, повчальні та цікаві вистави. Цьогоріч захід був благодійний. Збирали кошти на потреби наших захисників. По завершенню вистави для присутніх звучали справжні українські колядки та гарні пісні. Також, наприкінці всі учасники та гості обʼєдналися та здійснили спільну молитву за мир на нашій Україні, за наших воїнів, за те, щоб кожний захисник, кожний батько, чоловік, брат та син повернувся додому здоровий та живий.

Голова громади Микола КАТЕРИНЧУК, староста с. Хрещатик Марія КОСОЛОВСЬКА та староста с. Репужинці Степан ЛОЗОВИЙ висловлюють щирі слова вдячності членам церкви за те, що проводять такі дійства на території нашої громади, за активну громадську позицію, за те, що підтримують наших Героїв як матеріально, так і в молитвах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису