У ЧЕРНІВЦЯХ РОЗПОЧАВ РОБОТУ ОФІС "ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ"

  • 22

Фото без опису

 

 

У Чернівецькій філії Чернівецького обласного центру зайнятості розпочав роботу регіональний офіс – центр роботи з мікро- та малим бізнесом «Зроблено в Україні».

В офісі як діючі так і майбутні підприємці зможуть отримати інформацію щодо отримання мікрогрантів, а також грантів на розвиток садівництва та переробної промисловості. Ознайомитися з діючими програмами для розвитку та підтримки бізнесу.

На розвиток бізнесу Буковини передбачено 800 млн гривень в рамках «Зроблено в Україні» у 2024 році. Це вже звичні для бізнесу програми «5-7-9», гранти на переробку, гранти для мікро-, малого та середнього бізнесу і нові або відновлені програми такі, як компенсація на закупівлю сільгосптехніки українського виробництва, розвиток індустріальних парків, підтримка проєктів із значними інвестиціями.

«З липня 2022 року у Чернівецькій області по мікрогрантах є 565 переможців програми єРобота «Власна справа». Також «ветеранським грантом» на Буковині скористалися 14 осіб. Загалом в бізнес області, лише за цими двома програмами, інвестовано 140 млн грн», - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

 

Регіональний офіс працює за адресою: м.Чернівці, вул.Воробкевича 37.

Фото без опису