ПРО ВІДДІЛЕННЯ СТАЦІОНАРНОГО ДОГЛЯДУ ДЛЯ ПОСТІЙНОГО АБО ТИМЧАСОВОГО ПРОЖИВАННЯ ПРИ ЦЕНТРІ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ КАДУБОВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

  • 18

Фото без опису

При Центрі надання соціальних послуг Кадубовецької сільської ради функціонує відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання осіб похилого віку, осіб з інвалідністю та ін. вразливих категорій населення. 


Тут створені умови для  комфортного проживання, забезпечено належний рівень догляду, повноцінне харчування, медичний догляд, привітний персонал, якісне дозвілля, індивідуальний підхід до кожного жителя, тощо. 


Якщо Ви не маєте можливості доглядати за близькою людиною, ми з радістю допоможемо Вам у цьому. Більш детальну інформацію про установу, умови влаштування та ін. Ви може отримати за телефоном: 097 179 35 57, Валентина Валеріївна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису