Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - "Про встановлення місцевих податків і зборів на території Кадубовецької сільської ради"

  • 756

Фото без опису

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Кадубовецької сільської ради "Про встановлення місцевих податків і зборів на території Кадубовецкьої сільської ради"та аналіз регуляторного впливу цього акта, розроблений відділом земельних відносин, благоустрою та охорони навколишнього середовища Кадубовецької сільської ради.

Проект регуляторного акта спрямований на удосконалення нормативно-правового регулювання відносин у сфері прийняття місцевих податків і зборів.

Підставою для розробки проекту рішення є пункт 12.3 статті 12 Податкового кодексу України.

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються на офіційному веб-порталі Кадубовецької сільської ради https://kadubovecka-gromada.gov.ua/     у розділі «Публічна інформація» → «Регуляторна діяльність» → «Оприлюднення регуляторних актів»  та із запропонованими ставками місцевих податків і зборів на території Кадубовецької територіальної громади можна ознайомитись в розділі «Архів документів» → «Проекти рішень».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються відділом земельних відносин, благоустрою та охорони навколишнього середовища Кадубовецької сільської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: вул. Михайловського, 22, с. Кадубівці, 59421; e-mail: main.kadubovecka-gromada.gov.ua та zemlya.kadubivtsi@gmail.com; відповідальна особа – В.Мигаленюк).


Перелік документів для ознайомлення: 

  1.  Рішення "Про встановлення місцевих податків та зборів" (земельний податок, податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, транспортний податок, єдиний податок)
  2. Аналіз регуляторного впливу проекту рішення "Про встановлення місцевих податків та зборів";